lördag 13 juli 2013

Pizza på pizzasten

Lillparveln vill verkligen inte sova. Varken på dagarna eller på nätterna. Enda sättet att få honom lugn är att ge honom mat men direkt efteråt ge sig ut med honom i vagnen så att han får skumpa omkring. Han sover dock inte så mycket i vagnen heller men man får ändå känslan av att han kan slappna av och lugna ner sig en aning när han är där. Kan säkert ha med att göra att han tycker det är varmt om dagarna.

Helgens första träningspass blev ett högintensivt pass mot sandsäcken för att få fart på kroppen. Hade funderingar på en kortare löppass också med det blev en stund på motionscykeln istället. Har tänkt ge mig på att cykla med som träningsform med till dess att jag får tag på en cyjelhjälm får det vila lite. Känns inte riktigt värt det längre att ut och cykla tempopass i skog och terräng med ett oskyddat huvud.

Den underbart varma kvällen bjöd på grillad pizza! Pizzasten är en sådan sak som väldigt många har liggande i en låda på vinden bredvid glassmaskinen. Mitt råd är - fram med stenen och på med den på grillen! Skillnaden på pizza gjord i ugn mot en som är gjord på sten är att botten och själva brödet blir otroligt luftigt och botten får en torr och fin skorpa.

Ingredienserna vi körde på var skinka, tomat, salami, paprika, rödlök, champinjoner och mozzarella. Galet gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar